Contact opnemen

€ 283.377 vrij op naam

the/canal suite

Klik hier

the/canal suite

Amsterdam

30m² tot 30m² woonoppervlakte 79m³ tot 79m³ inhoud

Omschrijving

the/canal suites hebben door de ligging aan de gracht net weer even een andere plattegrond. Er zijn slechts drie van dit type en deze zijn gelegen op de hoek van de Isadora Duncakade op de 2e, 3e of 4e verdieping. Ook bij deze appartementen van circa 30 m2 heb je zelf de vrijheid de indeling te kiezen: wil je de woonkamer en keuken heerlijk bij het balkon op het westen en slaap je aan de rustige binnenzijde of wil je juist de keuken en eettafel bij de brede buitengalerij? Deze is zo breed dat hij ook als buitenruimte gebruikt kan worden en the/canal suite is ook nog eens op de hoek.

the/canal suites worden bij oplevering voorzien van een keuken en badkamer, zodat je bij oplevering je wponing gelijk kunt betrekken. Natuurlijk kun je kiezen hoe jouw keuken en badkamer eruit komen te zien, dat wordt geregeld met de kopersopties. Ook is de woning voorzien van vloerverwarming.

the/canal suite kan ingericht worden met op maat gemaakt meubels die je erbij kan bestellen, in je eigen smaak en kleur; zoals een opklapbed met een opklaptafel, slapen en werken ineen. De keuken kan worden uitgebreid met extra kastruimte. En natuurlijk kastruimte voor je garderobe.

Lees meer... Inklappen...

Informatie en verkoop

KRK Makelaars
Purperhoedenveem 7
1019 HE Amsterdam

T: 020 - 44 000 00
E: nieuwbouwamsterdam@krk.nl

Hallie & Van Klooster Makelaardij
IJburglaan 1279
1087 GJ Amsterdam

T: 020 – 681 67 16
E: projecten@hallie-vanklooster.nl